Uutisia 2011

Näyttelykausi päättyi jälleen messarin Voittaja-11 näyttelyhin.

Lauantaina, Helsinki Voittajassa, näytillä oli Viiru (MB Ladonna) valioissa tuloksella eri2, sa, PN 3, va-ca (-> cacib) sekä junioreissa Putte (MB Oh Dear) eri 3 ja Hili (MB Penelope Pussycat) eh. Tuomarina Elisabet Janzon, Ruotsi. 

Sunnuntain Voittaja-11 näyttelyssä oli myös Viiru, tällä kertaa tuloksella eri 3, sa, PN 4. Jes! Sijoitus molempina päivinä. :)

Junioreita olikin sitten monta, Otto, Putte, Hilma ja Hili. Tasainen porukka, kaikki Erittäin Hyviä. :D Tuomarina Zena Thorn-Andrews, GB.

Erityiskiitokset Susannalle ja Erjalle handlausavusta!

 

-5.-6.11. pääsivät Viiru (MB Ladonna) ja Hilma (MB Oops) Tartoon, Vironmaalle reissuun. Lauantain näyttelyssä Viiru oli valiossa eri2 ja Hilma junnuissa eri2 sekä lopulta PN3!! Hienoa Hilma! :)

Sunnuntaina Viiru oli jälleen eri2, mutta nyt myös PN2 kera va-can. Hilma tulos oli eri1, jun-sert ja ROP-juniori!

img_4111.jpg

 

 

 

 

 

 

Hilma ja Viiru odottaan vuorojaan lauantaina.

 

-15.10. oli syyspäivillä irlisten omat epäviralliset maastomestaruuskilpailut ja niissä MB-koiria oli edustamassa nuorta jengiä, Putte (Oh Dear), Hilma (Oops) ja Otto (Pig-Pen). Pisteitä en enää muista, mutta hyvin kaikki juoksi! Sitten vaan kilpailukirjoja tilaamaan ens kaudelle... ;)

-7.-9.10. lomailtiin Viirun ja Puten kanssa Valmierassa, Latviassa. Tai ei siitä ihan lomareissu tullut, lauantain näyttelyssä Putte jun eri2 ja Viiru-hiiru eri1. sa, pn1, sert, ROP ja RYP3! Että uusi Latvian valio oli kotiin tullessa kyydissä.

img_2985.jpg

 

 

 

 

 

 

-1.10. oli meidän ruotsalaisten vuoro taas näytellä. Tuuloksen ryhmänäyttelyssä oli ensin esillä Lego (Pennybright Legolas), upealla tuloksella eri1, sa, pu2, v-sert! Sen jälkeen pisti siskopuolensa Noona (Pennybright Winona) vielä paremmaksi ollen ROP ja RYP3! Jes!!

-18.9. oli SVKL:n päänäyttely Tampereella, jossa me kerättiin melkein koko värisuora. :D Hili (Penelope Pussycat) h, Otto (Pig-Pen) eh, Leo (Luciano) eri3 ja Viiru (Ladonna) eri2, sa. Että sellanen päivä. ;)

-13.9. uutisia kuluneesta vuodesta. Pitkästä aikaa siis jotain täältäkin. :)

Näyttelyt ja muut koiramaiset puuhat ovat aika hyvin täyttäneet tätäkin vuotta, vaikkei tänne ole tullutkaan päiviteltyä.

PP-pennuista jäi Penelope Pussycat alias Hili kotiin, vaikka helmikuuhun (ellei peräti maaliskuuhun) asti pistin vastaan, että kotiin ei jää yhtään. Se vaan jaksoi sitkeästi hivuttautua (livahtaa) muiden pentujen seasta meidän isojen laumaan ja siihen se sitten loppujen lopuksi jäi. Ei sitä raaskinut enää niistä erottaa... ;)

Tässä joitain tuloksia vuoden tapahtumista tähän mennessä. (Osa siis varmasti puuttuu, kun ei näin yhtäkkiä muista...)

Alkuvuodesta kävimme muutamissa pentunäyttelyissä O-pentujen kanssa. Ja tulostakin tuli. :) Hilma (MB Oops) ainakin kerran ROP ja RYP 3, Wäinö (MB Oh My God) samoin ROP ja RYP 3 ja meidän Putte (MB Oh Dear) 2 x VSP-pentu sekä ROP ja RYP 1! Hienot kakarat!

Viiru (MB Ladonna) aloitti näyttelykauden pentujen jälkeen Lahden KV näyttelyssä huhtikuussa ja tulos olikin heti upeasti PN1, cacib ja VSP. Jes!

Seuraava näyttely taisikin olla toukokuussa Helsingin KV, Aptus Show, jossa myöskin Viiru mukana tuloksella PN 2 ja va-ca.

Toukokuun lopussa oltiin myös isommalla porukalla irlisten Club Show:ssa. Paikalla oli kasvateista ainakin Putte, Hili, Hilma, Wäinö, Penny (Poor Penny), Pekka (Lamberto) ja Poju (Peter Pan), joka olikin sitten VSP-pentu! Samana päivänä oli Leo (Luciano) Tuurin näyttelyssä PU1, sert ja VSP! Upeeta!

Kesäkuun ekana viikonloppuna retkeilimme Viron puolella, jossa lauantaina Vinttikoirien ryhmäyttelyssä Noona (Pennybright Winona) oli PN 2 kera sertin. Sunnuntaina oli Viron Voittaja 11 -näyttely, jossa Viiru puolestaan oli PN 2 va-can kera. Kaksi viikkoa myöhemmin, teimme samalla seurueella matkan Pärnuun, jossa oli kaksi KV näyttelyä. Myös siellä Viiru oli toisena päivänä PN 2, va-ca ja Putte molempina päivinä ROP-juniori saaden jun-sertit. Ja taisi se molempina päivinä PN-luokassa sijoittuakin, en vaan muista monesko. :D

Heinäkuu alkoi Tuusulan näyttelyllä 2.7., jossa Viiru jälleen PN 2 ja Putte ensimmäistä kertaa täällä junnuissa eri2. Seuraavana päivänä jatkettiin Karjaalla, jossa Peto (Lucifero) teki tämän vuoden debyytin ollen PU 2. Kotoa oli mukana vain käppänä Lilli (Peacemaker's Lolita), joka pääsi näyttelyyn liki 9,5 vuoden tauon jälkeen! Ja tulos oli ROP-veteraani 10 v 9 kk iässä. :D Samaan aikaan Kokkolan KV:ssä oli näytillä Leo, ollen PU 2 saaden sertin ja va-can (-> cacib) ja tullen näin ollen myös Suomen muotovalioksi!! Onnittelut Ulrika ja Knutte!!!

Seuraavana viikonloppuna oli myöskin vain Lilli mukana Hyvinkäällä ja sieltäkin tuomisena oli ROP-veteraani ja lisäksi Lilli oli vielä PN 3. Hieno vestku!

Heinäkuun puolessa välissä oli jälleen irliserkkarin vuoro Tuomarinkartanossa ja sielläkin oli ihanan paljon MB koiria esillä. Isoissa urospennuissa oli mukana Poju, Teppo (Pink Panther) luokassaan kolmas ja Otto (Pig-Pen) toinen KP:n kera. Isoissa narttupennuissa puolestaan edusti Hili, joka voitti luokkansa ja oli lopulta paras nattupentu 2 ja Penny, joka tuli kolmanneksi. Molemmille myös KP. Virallisissa luokissa oli junioreissa Putte tuloksella ERI ja Hilma ERI 3. Valioita edusti Pekka ollen ERI 4, SA ja Viiru ERI. Samalla porukalla esitimme kasvattajaluokan, joka olikin BIS 4! Kiitokset kaikille päivään osallistuneille! :)

23.7. oli Helsingin KV, jossa Viiru näytillä ja tulos PN 1, cacib ja VSP. Heinäkuun näyttelyt päättyi Porin KV näyttelylyyn, jossa mukana sekä Putte että Viiru, tuliaisina hyvät arvostelut, mutta ei sijoituksia.

Elokuun puolestaan alkoi jälleen reissulla Viroon, jossa oli näyttely Kohtla-Järvellä. Mukana Putte, joka oli ROP-juniori, viimeistellen sillä Viron Juniorivalio -arvon ja PN3 sekä Noona, joka oli ROP kera sertin ja RYP 3. Noonasta tuli samalla sekä Suomen että Viron muotovalio! Siis yksi näyttely, kaksi koiraa ja kolme uutta valioarvoa. :D

13.8. oli Valkeakoskella 4 MB koiraa menossa mukana. Juuri 9 kk täyttäneet Hili, ERI 2, ja Poju, ERI 4, edustivat ensimmäistä kertaa junioriluokassa. Valioissa Viiru ERI 2, SA ja Peto ERI 1, SA, PU 2. Samalla porukalla esitimme kasvattajaluokan, 2 KP.

21.8. Hilma kävi Heinolassa junnuilemassa tuloksella ERI 1, SA. Seuraavana viikonloppuna putki jatkui Tervakosken KV:ssä pienellä parannuksella, ERI 1, SA ja PN 4!

Syyskuun alussa oli Vantaalla vuorossa Lego (Pennybright Legolas), Disney (Siofra's Guess Who), Pekka ja Penny, joka teki virallisen debytoinnin tuloksella ERI 2. :) 10.9. oli perinteisen Porvoon näyttelyn vuoro ja siellä mukana Lego ERI 3 ja Hili ERI 2, SA.

 

Tein yhteenvetoa vuoden 2010 näyttelysaldosta ja tulos oli melko huikea. :)

Kiitos teille kaikille kasvattien omistajille, että teette tämän mahdolliseksi! Tästä jatketaan tänä vuonna...

 

Omien ja kasvattien saavutuksia viime vuonna oli mm:

-27 x paras uros/narttu -sijoitus

-16 x sert

-10 x vara-sert

-4 x vara-cacib

-3 x juniori-sert

-4 x ROP-juniori

-3 x VSP

-6 x ROP

-3 x RYP-sijoitus

-ROP-pentu

-VSP-pentu

-7 valioarvoa

-Voittaja-titteli